Ποιοι είμαστε

Η ΑΜΕΚ ΔΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ Τ.Ε. δεσμεύεται για την πλέον ορθή και οικονομική εκτέλεση των κατασκευαστικών σας εργασιών με τον πιο έγκυρο και αποτελεσματικό τρόπο. Μέσω της τεχνογνωσίας μας, παρέχουμε ποιότητα στις υπηρεσίες μας από τα πρώτα στάδια σχεδιασμού μέχρι και τις τελευταίες πινελιές.

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μηχανικού και κατασκευαστή. Οι συνεργάτες μας, εργάζονται σκληρά για να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, την αξία, την οικονομία και την ποιότητα. Η αποστολή μας είναι να προσθέτουμε στις ιδέες σας τη γνώση και την εμπειρία μας και να τις μετατρέπουμε σε ολοκληρωμένες οντότητες.

Ο σχεδιασμός του έργου είναι το κλειδί για την ορθότερη και επιτυχημένη τεχνικά και οικονομικά λύση. Για το λόγο αυτό υλοποιούμε το έργο σας σε προοπτικό τρισδιάστατο σχέδιο 3D.

Κανένα έργο δεν είναι πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό για εμάς. Όλες οι περιπτώσεις είναι σημαντικές και απαιτούν εξειδικευμένη γνώση απολαμβάνοντας την προσοχή που τους αξίζει.

Οι ευχαριστημένοι πελάτες είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για την επιτυχία μας στο χώρο της κατασκευής και δε θα ήμασταν εδώ που είμαστε τώρα, αν δεν επικεντρώναμε το ενδιαφέρον μας στην ικανοποίησή τους, παρέχοντας άριστες και οικονομικές υπηρεσίες. Σίγουροι για το αποτέλεσμα, προσφέρουμε σε κάθε έργο εγγύηση καλής εκτέλεσης εργασιών για χρονικό διάστημα ανάλογο με τη φύση της κατασκευής.

Κατεβάστε το αρχείο της σύστασης της εταιρείας μας

Κατεβάστε τον Ισολογισμό του 2016

Επικοινωνήστε μαζί μας αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με εμάς.