Φυσικό αέριο

Τι είναι μία μελέτη φυσικού αερίου

Μελέτη φυσικού αερίου ονομάζεται όλη η προπαρασκευαστική εργασία από Μηχανολόγο Μηχανικό, που έχει ως σκοπό την έγκριση κάθε είδους εγκατάστασης, η οποία χρησιμοποιεί το φυσικό αέριο ως μέσω θέρμανσης ή χρήσης σε οικιακές-επαγγελματικές συσκευές εστίασης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης.

Η όλη διαδικασία σχεδίων και υπολογιστικών εγγράφων κατατίθεται προς έγκριση στην Ε.Π.Α. (Εταιρεία Παροχής Αερίου) και ακολουθεί η κατασκευή των δικτύων ανάλογα με τη χρήση του χώρου σας.

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να αναλάβει το σύνολο αυτών των διαδικασιών, από την αρχή μέχρι το τέλος της όλης διαδικασίας (μελέτη και εγκατάσταση) και να παραδώσει κάθε μορφής έργο, που σχετίζεται με το φυσικό αέριο.

Γιατί να επιλέξετε το Φυσικό Αέριο

Οικολογία

To φυσικό αέριο, αν και δε χαρακτηρίζεται ως ανανεώσιμη μορφή ενέργειας, είναι εξόχως οικολογικότερο μέσο θέρμανσης από οποιοδήποτε στερεό καύσιμο. Το φυσικό αέριο είναι το πιο καθαρό και λιγότερο ρυπογόνο καύσιμο. Η χρήση του συμβάλλει σημαντικά στη μείωση του φαινόμενου του θερμοκηπίου, δεν περιέχει ενώσεις του θείου, που ρυπαίνουν το περιβάλλον και προκαλούν το φαινόμενο της όξινης βροχής.

Οικονομία

Το φυσικό αέριο αποτελεί διαχρονικά την πιο οικονομική επιλογή και την καλύτερη ενεργειακή επένδυση σε βάθος χρόνου για τον οικιακό καταναλωτή, προσφέροντας ανταγωνιστικά τιμολόγια ως προς τις συμβατικές μορφές ενέργειας (πετρέλαιο, ηλεκτρικό ρεύμα κλπ.). Η εξοικονόμηση με το φυσικό αέριο στη θέρμανση ξεπερνά το 40% σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης.

Αυτονομία

Κάνοντας χρήση του δικτύου φυσικού αερίου έχετε τη δυνατότητα χρήσης της ποσότητας που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή χωρίς να έχετε στο μυαλό σας τον ανεφοδιασμό και φυσικά πληρώνετε μηνιαία την ποσότητα, που θα καταναλώσετε, και όχι ένα σύνολο ποσότητας για να γεμίσετε μια δεξαμενή όπως γίνεται με το πετρέλαιο.

Ζεστό νερό χρήσης

Σε αυτήν την περίπτωση ξεχνάμε μια για πάντα τους ενεργοβόρους ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες καθώς επίσης και το κόστος συντήρησης αυτών, απλούστατα γιατί όλοι οι ατομικοί λέβητες φυσικού αερίου έχουν τη δυνατότητα παροχής ζεστού νερού χρήσης άμεσα.

Μικρό κόστος συντήρησης

Με κύριο πλεονέκτημα την οικολογική καύση και την απουσία ενώσεων του θείου τα υπολείμματα της καύσης αερίου είναι πολύ λιγότερα σε σύγκριση με όλα τα στερεά καύσιμα με αποτέλεσμα το μειωμένο κόστος συντήρησης των συσκευών και ταυτόχρονα τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού άμεσα.